Hjem Silver Fox Music Club  
Klubben for musikkinteresserte på tvers av musikkstiler og alder
Program   Bilder   Bli medlem   Sponsorer   Epost til klubben   Om klubben   MarkedssidenForrige Neste
Torsdag 26.10.2006 fra kl 21:00 til 23:30 på Dockside

Molde Korforening og Rauma Kammerkor


MoldeKorforening

Molde Korforening er et blandakor med ca 50 ”godt voksne” medlemmer og er et av de største korene i Molde. Koret er medlem i Norges Korforbund avd. Romsdal. Dirigenten vår heter Torkil Klami, og lederen vår er May Britt Raknes.

Vi øver hver tirsdag på ”Sangens Hus” fra kl. 1900 – 2130.

I november 2005 var koret 80 år. Jubileet ble markert med en jubileunskonsert i Molde Domkirke i januar 2006. Konserten ble holdt sammen med Molde Damekor som ble 50 år. Koret deltar hvert år på sangerstevne og er også med å arrangere stevner. Sommeren 2004 arrangerte vi Molde Korfestival sammen med Molde Damekor og Fuglset Mannskor og over 800 sangere deltok.

Ellers har vi deltatt på Røros Korfestival 2 år på rad og arrangert ”Syng med oss” på Hotell Alexandra en del ganger. I mange år har vi også arrangert julekonsert sammen med Molde janitsjar , og i desember 2005 hadde vi kirkekonsert sammen med Hanne Krogh. Trolig blir det konsert med Hanne Krogh i år også.

Koret liker å reise. I 2000 var vi på tur til Færøyene og i 2005 til Finland og Estland. I alle 3 landene holdt vi både kirkekonserter og friluftskonserter. Går alt etter planen drar vi til Irland neste sommer!

Mvh

Eli Sunde Eidskrem


Det tar litt tid å rigge om, så vi legger inn et kvarters pause før jammen som starter kl 22:15 og forlenger arangementet til 23:30.

Husk å ta med instrument.

Ta gjerne med venner.

Send meg en epost når du forandrer epostadresse din.

For Silver Fox Music Club
Per Hammervoll

Utviklet av Per Hammervoll Hammersoft - Molde.
Plattform: Microsoft ASP.NET 2.0 / Microsoft SQL Server 2000.
ISP: Fastname.no - Tønsberg.
Skip Navigation Links.