Hjem Silver Fox Music Club  
Klubben for musikkinteresserte på tvers av musikkstiler og alder
Program   Bilder   Bli medlem   Sponsorer   Epost til klubben   Om klubben   MarkedssidenForrige Neste
Torsdag 11.04.2013 fra kl 20:00 til 22:00 på Dockside

Ho&Han
Hjemmeside


Ho&Han

Duoen Ho&Han består av Iris Helseth (vokal, gitar, ukulele) og Tommy Hattrem (kor, gitarer, kontrabass). Tommys bidrag er blant annet å fargelegge sangene med sitt varierte og karakteristiske gitarspill eller kontrabass-spill. Iris skriver låtene som gjerne er mollstemte og kan ha nyanser av blant annet vise, pop og country. Tekstene er åpne, ærlige og personlige, mange på dialekt. Den nakne og nære musikken skaper på de beste kveldene en unik nærhet til publikum.

Tommy har etterhvert blitt en velkjent og allsidig musiker i Romsdalsregionen. Han er alltid travelt opptatt med musikkprosjekt, mange innenfor blues/jazz og country. Tommy opptrer også som trubadur, da under navnet "Stringpickin' Tommy", hvor han hovedsaklig spiller amerikansk folk-musikk fra 20-40-tallet.

Iris er en singer/songwriter opprinnelig fra Helgelandskysten. Hun er nå bosatt i Molde, og noen av hennes inspirasjonskilder er: Joni Mitchell, Unni Wilhelmsen, Ane Brun og Leonard Cohen.

En konsert med Ho&Han kan også beskrives som en reise gjennom menneskelige opplevelser og følelser - savn, ensomhet, kjærlighet, nærhet, omtanke, hjemlengsel.

Jam fra kl 21:00 til kl 22:00. Husk å ta med instrument.

Ta gjerne med venner.

For Silver Fox Music Club
Per Hammervoll

Utviklet av Per Hammervoll Hammersoft - Molde.
Plattform: Microsoft ASP.NET 2.0 / Microsoft SQL Server 2000.
ISP: Fastname.no - Tønsberg.
Skip Navigation Links.