Hjem Silver Fox Music Club  
Klubben for musikkinteresserte på tvers av musikkstiler og alder
Program   Bilder   Bli medlem   Sponsorer   Epost til klubben   Om klubben   MarkedssidenForrige Neste
Torsdag 10.10.2013 fra kl 20:00 til 22:00 på Dockside

Dave Fields
Hjemmeside


Dave Fields

Dave Fields er et multitalent fra New York, og sønn av pianist og komponist Sammy Fields. Dette gjorde at han mer eller mindre vokste opp i diverse platestudioer og etter hvert lærte å spille flere instrumenter. Han studerte siden komposisjon og arrangement ved Berklee School of Music i Boston og har siden jobbet med et utall artister. Sin interesse for blues fikk han av sin ”nanny” fra sørstatene, som han ennå kaller mamma.

I fjor ble Dave Fields innlemmet i New York Blues Hall Of Fame og ga ut sin tredje utgivelse. Det kritikerroste albumet ”Detonation” er produsert av David Z (Prince, Johnny Lang, Buddy Guy) og inneholder bl.a. en gitar- og vokalduett med Joe Louis Walker. (I etterkant ble han oppmerksom på at slippdatoen 18/9 var dødsdagen til Jimi Hendrix for 42 år siden…)

Dave er også en habil jazzmusiker, men innrømmer at bluesen ligger hjertet hans nærmest. Han har studert ved Fields Music Inc som han nå driver. Her sysler han med komposisjon, arrangement og produksjon av musikk .Han tar publikum med storm, med sin utadvendte, røffe og drivende spillestil. Litt Jimi Hendrix, litt Stevie Ray Vaughn og en masse Dave Fields. Her blir det powertrio med masse trøkk. Han er en ”up and coming” artist i USA og han storkoser seg når han får spille i Europa, og det synes/høres. De seneste årene har det kommet opp bluesartister fra Norge med oppsiktsvekkende høgt nivå, og. med seg på denne turen har han med seg Kåre «Lefty» Amundsen og Bjørn Ove Hagset fra Molde. De kjenner seg naturlig hjemme i tradisjonen, og impulser fra tilgrensende musikkstiler blir naturlig integrert i Dave Fields Band.

Dave Fields: Git/Voc
Bjørn Ove Hagset: Bass
Kåre «Lefty» Amundsen: Trommer

Jam fra kl 21:00 til kl 22:00. Husk å ta med instrument.

Ta gjerne med venner.

For Silver Fox Music Club
Per Hammervoll

Utviklet av Per Hammervoll Hammersoft - Molde.
Plattform: Microsoft ASP.NET 2.0 / Microsoft SQL Server 2000.
ISP: Fastname.no - Tønsberg.
Skip Navigation Links.