Hjem Silver Fox Music Club  
Klubben for musikkinteresserte på tvers av musikkstiler og alder
Program   Bilder   Bli medlem   Sponsorer   Epost til klubben   Om klubben   MarkedssidenForrige Neste
Torsdag 12.03.2015 fra kl 20:00 til 22:00 på Dockside

The Arctic Four
Hjemmeside


The Arctic Four

The Arctic Four ble til tidlig januar 2013 da Bjørn Kjetil Larsen, Ståle Staurseth og Adam Strange møttes på en pub i Molde for å dele tanker om sin felles lidenskap - musikk.

Alle tre har en lang og bred musikalsk bakgrunn som spenner fra black metal og punk til reggae og pop. Trioens allsidige musikalske bakgrunn forenes i debutalbumet «Camouflage», som kom ut desember 2013. Albumet er produsert av den smått legendariske og mystiske John Cornfield (Muse, Supergrass, Oasis, Stone Roses), med god hjelp av multiinstrumentalisten Charly Coombes (Supergrass) på tangenter.

Trioen har på kort tid rukket å få sin debut på nasjonal radio i Harald Are Lunds siste sending på NRK P3, sin debut live på nasjonalt nett-TV (NRK), debutert live i Storbritannia under Looe Music Festival på hovedscenen foran 4000, debutert på britisk radio og listet på flere norske radiokanaler, og selvsagt spilt rundt omkring i Norge på klubber og festivaler. The Arctic Four har en tilknytning til Storbritannia, og vil garantert ta turen over dit inneværende år, kanskje for å gjøre sitt album nummer to.

Jam fra kl 21:00 til kl 22:00. Husk å ta med instrument.

Ta gjerne med venner.

For Silver Fox Music Club
Per Hammervoll

Utviklet av Per Hammervoll Hammersoft - Molde.
Plattform: Microsoft ASP.NET 2.0 / Microsoft SQL Server 2000.
ISP: Fastname.no - Tønsberg.
Skip Navigation Links.